Новини

10 Август 2017

Nilson Report Класация 2016

В последния брой на водещето списание The Nilson Report (брой 1114) е публикувана статистика за 2016 година за продадените POS платежни терминали както по производители, така и по региони. Много сме горди да съобщим, че Датекс е на 20-то място в света по продадени POS терминали за 2016, място отредено ни с над 370,000 продадени терминала. В Европа сме на 9-то място с над 120,000 терминала, а по продажби на mPOS терминали сме се класирали на 8-мо. Това е сериозно постижение за нас и показва, че нашата страст за иновация, качество и удовлетвореност на клиента ни движат все по-напред от конкуренцията. Благодарим на всичките ни партньори и приятели!

12 Юли 2017

Награда в категория "Хардуер"

За втора поредна година Computerworld България ни удостоиха с титлата на лидер в сектор „Хардуер”. Наградата беше връчена на нашия изпълнителен директор, Пенчо Илиев, на официална церемония миналата седмица. Тази година спечелихме наградата с брутни приходи от 155.9 милиона лева за 2016 г. и ръст от 20% спрямо 2015 г. Благодарим на всички служители, партньори и приятели, които направиха това възможно!

26 Април 2017

19-и Финансов технологичен форум

На 27 април ще се проведе 19-и Финансов технологичен форум в София Хотел Балкан. Ние не само, че ще покажем високотехнологичните ни и качествени решения в платежните терминали, но ще изнесем и лекция на тема „Иновативни решения за мобилни разплащания“. Очакваме Ви!

12 Април 2017

Разцъфтяващата сакура

Прекрасните сакури около главния ни офис разцъфтяват точно навреме за Великден. По традиция искаме да пожелаем на всичките ни колеги и партньори весела пролет и плодотворна година.

Поддръжка

Ние се стремим към съвършенство не само в нашите продукти, но и в поддръжката, която предлагаме. Нашата страница за поддръжка ще ви помогне да намерите документация, софтуер и отговори на често задавани въпроси.

За Нас

Вече сме на 27 години и продължаваме да растем. Посетете За Нас страницата, ако сте любопитни да научите как станахме иновативната фирма, която сме днес.

Кариера

Ако имате страст към технологиите, ако идеята да работите с клиенти от всички краища на света ви вълнува, ако искате да бъдете част от нашето голямо семейство - разберете повече за Кариера в Датекс.