Новини

22 Ноември 2019

iZettle Ocean Reader

Адмирации за усилията на iZettle в борбата с един от най-належащите проблеми в околната среда. Благодарни сме за възможността да бъдем малка част от решението. За да научите повече за първия платежен терминал произведен с над 75% рециклирана пластмаса последвайте този линк: izettle.com/gb/ocean-reader

7 Август 2019

Първото SPoC решение в света

Датекс отново е сред пионерите в платежните услуги. Съвместно с малайзийския ни партньор Soft Space сертифицирахме първото SPoC решение в света. Решението се базира на нашия платежен терминал BlueLite и мобилната апликация на Soft Space, като позволява въвеждането на ПИН-код на всяко стандартно мобилно устройство. Много сме горди от това партньорство и нямаме търпение да предложим решението по света и у нас.

11 Юни 2019

Датекс е най-добра ИТ компания за 2018-та

Датекс покори класациите и на таз годишните награди на ICT Media за най-добрите български IT компании. Освен поредното първо място в категория “Хардуер”, тази година Датекс беше удостоен и с най-престижната награда за IT компания с най-високи брутни приходи за 2018 година. Благодарим на всички за подкрепата!

Поддръжка

Ние се стремим към съвършенство не само в нашите продукти, но и в поддръжката, която предлагаме. Нашата страница за поддръжка ще ви помогне да намерите документация, софтуер и отговори на често задавани въпроси.

За Нас

Вече сме на 30 години и продължаваме да растем. Посетете За Нас страницата, ако сте любопитни да научите как станахме иновативната фирма, която сме днес.

Кариера

Ако имате страст към технологиите, ако идеята да работите с клиенти от всички краища на света ви вълнува, ако искате да бъдете част от нашето голямо семейство - разберете повече за Кариера в Датекс.