Новини

31 Март 2021

Турнир по Шахмат 2021

Как да сплотим екипа по време на дистанциране в глобална пандемия? Решихме да пробваме с малко приятелско съревнование и организирахме турнир по шах за служителите на Датекс. Успехът на турнира се дължи на интересните мачове, излъчвани онлайн за всички любители на играта. С гордост представяме победителите в турнира за 2021!

29 Януари 2020

Капачки за бъдеще

Капачки за бъдеще Кутиите ни са готови! Вече събираме капачки заедно. Над 600 служители от две бизнес сгради и два ресторанта могат да събират пластмасови капачки на работното си място с осигурен транспорт на датата на предаване. „Капачки за бъдеще“ е кампания за благотворително събиране на пластмасови капачки за рециклиране, която набира средства за закупуването на кувьози и апаратура за малки болници в България.
www.facebook.com/kapachkizabudeshte/

22 Ноември 2019

iZettle Ocean Reader

Адмирации за усилията на iZettle в борбата с един от най-належащите проблеми в околната среда. Благодарни сме за възможността да бъдем малка част от решението. За да научите повече за първия платежен терминал произведен с над 75% рециклирана пластмаса последвайте този линк: izettle.com/gb/ocean-reader

7 Август 2019

Първото SPoC решение в света

Датекс отново е сред пионерите в платежните услуги. Съвместно с малайзийския ни партньор Soft Space сертифицирахме първото SPoC решение в света. Решението се базира на нашия платежен терминал BlueLite и мобилната апликация на Soft Space, като позволява въвеждането на ПИН-код на всяко стандартно мобилно устройство. Много сме горди от това партньорство и нямаме търпение да предложим решението по света и у нас.

Поддръжка

Ние се стремим към съвършенство не само в нашите продукти, но и в поддръжката, която предлагаме. Нашата страница за поддръжка ще ви помогне да намерите документация, софтуер и отговори на често задавани въпроси.

За Нас

Вече сме на 31 години и продължаваме да растем. Посетете За Нас страницата, ако сте любопитни да научите как станахме иновативната фирма, която сме днес.

Кариера

Ако имате страст към технологиите, ако идеята да работите с клиенти от всички краища на света ви вълнува, ако искате да бъдете част от нашето голямо семейство - разберете повече за Кариера в Датекс.