Новини

15 Март 2022

СИХРЕ 2022

Очакваме Ви тази седмица на СИХРЕ 2022 в Интер Експо Център, където сме подготвили иновативни решения за Вашия бизнес. Елате да изпробвате най-модерния и компактен фискален апарат в света - BlueCash-50, съчетаващ в себе си баркод четец, Android телефон и платежен терминал.

Зала 1, щанд D3a, където Ви очакват още интересни решения и продукти от Датекс ООД и DatecsPay.

17 Септември 2021

20 години Datecs Polska

Поздравления за 20-ата годишнина на Datecs Polska. Вие сте важна част от семейството на Datecs. Щастливи сме, че работим с вас. Отличната ви работа през тези 20 години, изкачи Datecs на една от водещите позиции в сферата на фискалните устройства в Полша.

Благодарим ви! Наздраве!

31 Март 2021

Турнир по Шахмат 2021

Как да сплотим екипа по време на дистанциране в глобална пандемия? Решихме да пробваме с малко приятелско съревнование и организирахме турнир по шах за служителите на Датекс. Успехът на турнира се дължи на интересните мачове, излъчвани онлайн за всички любители на играта. С гордост представяме победителите в турнира за 2021!

29 Януари 2020

Капачки за бъдеще

Капачки за бъдеще Кутиите ни са готови! Вече събираме капачки заедно. Над 600 служители от две бизнес сгради и два ресторанта могат да събират пластмасови капачки на работното си място с осигурен транспорт на датата на предаване. „Капачки за бъдеще“ е кампания за благотворително събиране на пластмасови капачки за рециклиране, която набира средства за закупуването на кувьози и апаратура за малки болници в България.
www.facebook.com/kapachkizabudeshte/

Поддръжка

Ние се стремим към съвършенство не само в нашите продукти, но и в поддръжката, която предлагаме. Нашата страница за поддръжка ще ви помогне да намерите документация, софтуер и отговори на често задавани въпроси.

За Нас

Вече сме на 32 години и продължаваме да растем. Посетете За Нас страницата, ако сте любопитни да научите как станахме иновативната фирма, която сме днес.

Кариера

Ако имате страст към технологиите, ако идеята да работите с клиенти от всички краища на света ви вълнува, ако искате да бъдете част от нашето голямо семейство - разберете повече за Кариера в Датекс.